Az oldalról

Gyászjelentő

A digitális világ, az Internet mára mindennapi segítőtársunkká vált. Életünk, munkánk egyre több mozzanatát az Internet segítségével végezzük, sőt bevett szokássá vált, hogy családunkkal, barátainkkal és ismerőseinkkel is az Internet személyes, vagy közösségi felületein tartjuk a kapcsolatot, itt osztjuk meg a hozzánk kapcsolódó híreket.

A Gyászjelentő - Online Gyászrovat éppen ezért, azzal a céllal jött létre, hogy méltó, egyértelmű és praktikus online eszközt és formát nyújtson az elhunyt szeretteinkről való megemlékezés segítésére. A végtisztesség megadása során az első híradás hagyományosan egy gyászjelentő közreadásával történik, a gyászjelentő tartalmazza az elhunyt nevét, adatait, a temetés módját, helyét és idejét, továbbá azon információkat, amelyeket az elhunytról a hozzátartozók meg kívánnak jelölni.

A Gyászjelentő - Online Gyászrovat lehetőséget biztosít a látogatók számára, az oldalon megjelenített gyászjelentőt igény esetén

  • e-mailen továbbítsák,
  • bármely közösségi oldalon megosszák.

A Gyászjelentő - Online Gyászrovat a megjelenített gyászjelentőt megőrzi, tehát szolgáltatásunk lehetőséget nyújt arra is, hogy adatbázisunkban a gyászjelentők között keresni, vagy akár rendszeresen tájékozódni tudjon bármely látogató. Oldalunk ezen szolgáltatással kísérletet tesz arra is, hogy virtuális gyászjelentő adattárrá váljon egy későbbi virtuális temetkezési adatbázis létrehozásának segítése érdekében.

A gyászjelentések megjelenítése kizárólag a temettető családok hozzájárulásával történik. Éppen ezért a feltöltés regisztrációhoz kötött és kizárólag temetkezési szolgáltatók számára biztosítjuk a megjelenítés lehetőségét. A regisztráció, továbbá a gyászjelentő szerkesztése, kezelése, nyomtatása a Memorial Szoftver programmal biztosított hozzáféréssel lehetséges (Memorial Szoftver Kft. www.memorialszoftver.hu ; info@memorialszoftver.hu).

Online kapcsolatfelvétel

Copyright © 2017 Memorial Szoftver. Minden jog fenntartva.